Rondreis Peru voor 1749 euro

Een lama bij Machu Picchu in Pera

Wauw! Hier word ik nou hebberig van! Een prachtige rondreis door het authentieke Peru voor 1749 euro. Je reist in 14 of 18 nachten door dit land en krijgt zo alles te zien.

Deze reis is hartstikke luxe, want je hoeft niet zelf te rijden of met het openbaar vervoer te reizen: chauffeurs brengen je overal naartoe!

Wat kun je zien in Peru?

Tijdens je rondreis door Peru krijg je ontzettend veel te zien, zoals (natuurlijk!) Machu Picchu. Deze Inca stad op grote hoogte werd nooit door de Spanjaarden ontdekt en dus ook niet vernietigd. De Inca beschaving is prachtig bewaard te gebleven en absoluut een bezienswaardigheid die volgens mij hoog bovenaan ieders lijstje staat.

Naast een bezoek aan Machu Picchu ga je ook naar het Titicacameer, het hoogstgelegen meer ter wereld. Een boottocht over het meer is inbegrepen bij je reis. Sowieso zijn de meeste excursies inbegrepen, dat scheelt je ter plekke flink in de kosten!

Nazcalijnen

In Nazca kun je de wereldberoemde Nazcalijnen bewonderen. Dit zijn tekeningen in het zand en de lijnen zijn vermoedelijk tussen 200 en 900 na Christus gemaakt door Nazca- en Paraca-indianen. Bizar om te zien!

Nazcalijnen bij Nazca, Peru
Vanuit de lucht kun je de Nazcalijnen het beste zien

Als je kiest voor de rondreis van 19 dagen, trek je ook de amazone in en heb je de kans om kaaimannen en schildpadden te spotten. Als je het kunt betalen en de tijd hebt raad ik je echt aan om de rondreis van 19 dagen te doen. Als je er nou toch bent kun je het beste zoveel mogelijk uit je reis halen!

Over deze reis

De prijs van 1749 euro geldt per persoon als er 2 personen reizen. De eenpersoonstoeslag bedraag 580 euro. Er kunnen maximaal 2 personen op een kamer, dus als je met bijvoorbeeld je gezin op reis gaat kunnen jullie niet allemaal op een kamer.

Je vliegt van Amsterdam Schiphol of Brussel naar Lima, de hoofdstad van Peru. Hier zal je reis beginnen.

Voor een reis naar Peru worden er vaccinaties aangeraden. Je kunt het beste met de GGD contact opnemen om te kijken welke vaccinaties jij nodig hebt.

Mis geen enkele vakantiedeal!

Schrijf je nu in voor exclusieve aanbiedingen en last minute verrassingen