Dit is Vakantieviking.nl

De beste deal voor een vakantie: wie wil dat nou niet? Ik ben Mandy, een enthousiaste reisfanaat én het gezicht achter Vakantieviking.nl. Ik heb meerdere websites waar ik met superveel plezier (soms dag en nacht) aan werk. Hieronder vertel ik je hoe Vakantieviking.nl tot stand is gekomen.

Van roadtrips tot all-inclusive reizen

In mijn jongere jaren had ik weinig te besteden. Ik was student en zocht altijd naar manieren om goedkoop op vakantie te gaan. Daarom speurde ik het hele internet af om goedkope reizen te vinden. Zo kon ik van een vakantie genieten, maar betaalde ik niet de hoofdprijs.

Op deze manier reisde ik met een jaren 80 camper door Italië, Luxemburg en Frankrijk. Dat was een van mijn eerste reizen en die smaakte naar meer. In de Verenigde Staten maakte ik een low-budget roadtrip van motel naar motel. Vooral de Nationale Parken waren bijzonder. Ook vloog ik voor een tientje naar Macedonië en ging ik kerstshoppen in New York, Londen en Wenen. Al deze reizen waren in één woord geweldig.

Ik ging ook voor familieleden op zoek naar goede aanbiedingen. Zo ging ik met mijn moeder drie weken op all-inclusive vakantie naar Mexico voor een spotprijs. Door het zoeken naar goedkope vakanties, kwam ik erachter dat er geen plek was waar je vakanties kon vergelijken én de beste deal kreeg. Daarom besloot ik dat zelf te bouwen: Vakantieviking.nl was geboren.

Persoonlijke blog

Voor een verslag van mijn reizen zette ik de website longwayhome.nl op. Helaas kosten mijn andere websites meer tijd, dus kon ik deze niet meer bijhouden. Gelukkig heb ik de video’s nog! Hierboven zie je eentje van mijn rondreis door Macedonië.

Beste deals voor vakanties

In het begin zocht ik vakantiedeals zelf, inmiddels gaat dat automatisch. Ik ververs de prijzen van de deals meerdere keren per dag, zodat je bij mij zeker weet dat je de beste prijs betaalt. Zo zit je net even wat lekkerder op dat strandbedje in de zon.

Op Vakantieviking.nl werk ik met affiliate marketing. Als je op mijn website op een linkje klikt en iets koopt, kan het zijn dat ik daar een klein bedrag voor ontvang zonder dat het jou iets extra’s kost. Zo kan ik de website onderhouden en blijven verbeteren. En jij hebt hoe dan ook de beste deal voor jouw vakantie.

Werken over de hele wereld

Reizen is een groot deel van mijn leven. Dat heerlijke gevoel dat je krijgt op een nieuwe plek is onbetaalbaar: even weg van huis, op avontuur en genieten van vrijheid. Zelf zit ik ook graag op een strandbedje. Het is dus niet gek dat ik een bedrijf heb in de reiswereld. Daarnaast ben ik eigenaar van bestereistijd.nl: de grootste website over weer en klimaat op vakantiebestemmingen. Mijn bedrijf is online en daardoor kan ik over de hele wereld werken. Zolang er maar internet is!

Vind je perfecte vakantie!

Iedere dag ben ik bezig met het verbeteren van de site en de deals, zodat ik voor iedereen de beste prijs kan garanderen. Inmiddels hebben meer dan 10.000 mensen een vakantie geboekt op Vakantieviking.nl. Het is een eer als mensen via mij een reis boeken, dat is wat mij blij maakt. Net als uit het vliegtuig stappen op een nieuwe bestemming en de zon op je gezicht voelen: heerlijk!

Fijne vakantie!

Mis geen enkele vakantiedeal!

Schrijf je nu in voor exclusieve aanbiedingen en last minute verrassingen