Fly-drive Canada: 15 dagen inclusief vlucht, hotels en huurauto voor €1285

Montmorency Falls in Quebec, Canada

Maak voordelig kennis met het prachtige Canada en betaal slechts €1285 voor een volledig verzorgde rondreis inclusief hotels, huurauto en vluchten!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Vlucht Amsterdam – Toronto en v.v.
  • Handbagage en ruimbagage
  • Verblijf in hotels
  • 1000 Islands boottocht
  • Autohuur

Dagprogramma

Routekaart van rondreis door Oost-Canada

Je maakt een geweldige rondreis die je in 15 dagen langs onder andere de Niagara Watervallen, Toronto, 1000 Islands, diverse nationale parken, Montréal en Quebec voert. Een rondreis om nooit te vergeten!

Eland is aan het drinken in het Algonquin Park in Ontario, Canada

Autohuur

Je huurauto staat klaar bij verhuurmaatschappij Avis op de luchthaven van Toronto. Als je met 1 of 2 reizigers op pad gaat huur je een Ford Focus (of vergelijkbaar) en als je met 4 personen op reis gaat, huur je een Chrysler 200 (of vergelijkbaar).

De auto is uitstekend verzekerd en je kunt zo veel rijden als je wilt want een ongelimiteerd aantal kilometers is bij de huur inbegrepen.

Uitzicht over de skyline van Quebec, Canada

Hotels

Je verblijft in goede 2- of 3 sterren toeristenklasse hotels en motels. Tegen een toeslag kun je comfortklasse hotels boeken. Deze zijn luxer en zijn zo dicht mogelijk bij de plaats of bezienswaardigheden waar je die dag verblijft. Sommige luxe accommodaties beschikken over een zwembad.

Niagara watervallen

 

Mis geen enkele vakantiedeal!

Schrijf je nu in voor exclusieve aanbiedingen en last minute verrassingen