Hotel Oudaya aanbieding: 8 dagen + ontbijt voor €512

Centrale plein van Marrakech, Marokko

Ga naar Marokko voor 8 dagen. Inbegrepen is een aangename accommodatie + ontbijt in 3 sterren Hotel Oudaya. Voor deze deal betaal je nu slechts €512!

Pak deze deal

Wil je graag goedkoop naar het magische Marrakech? Ga dan in december supergoedkoop naar deze prachtige stad. Als je 3 dagen gaat, betaal je 115 euro. Wil je liever een dagje langer? Dan betaal je slechts 125 euro voor 4 dagen Marrakech. Natuurlijk is een verblijf van 5 dagen of langer ook mogelijk. Voor 5 dagen betaal je 154 euro. Allemaal spotgoedkoop!

Je vliegt met Ryanair vanaf luchthaven Brussel Charleroi of met Transavia vanaf Amsterdam Schiphol naar Marrakech. Op de luchthaven staat een busje op je te wachten om je naar je hotel te brengen. Als je naar huis gaat word je ook weer opgehaald en per transfer naar het vliegveld gebracht.

Je verblijft in 3 sterren hotel Oudaya dat over een zwembad, een sauna en een hamam beschikt. Na een lange dag door de stad slenteren kun je lekker ontspannen en alle viezigheid eruit zweten.

Het hotel is centraal gelegen in een levendige omgeving. Je zit op ongeveer 2,5 kilometer afstand van de oude medina. Direct bij het hotel vind je winkeltjes, bars en restaurants.

Over Marrakech

In Marrakech is er ontzettend veel te zien. Ga ’s ochtends naar het Djemaa el Fna plein. Hier is dan een markt waar ambachtelijke Marrokaanse producten worden verkocht. Een goed excuus om flink wat souvenirs in te kopen! 😉 Naast authentieke producten zie je hier ook slangenbezweerders, acrobaten en muzikanten. Op het Djemaa el Fna plein waan je je in het echte Marokko!

Marokkaanse kruiden op een markt in Marrakech, Marokko
Op de markt vind je ook de Marokkaanse kruiden mooi uitgestald

Een andere leuke bezienswaardigheid is het El-Badipaleis. Dit paleis werd gebouwd aan het einde van de zestiende eeuw door de toenmalige koning. Het oorspronkelijke gebouw had maar liefst 360 kamers! Het ontwerp werd beïnvloed door het Alhambra in Granada. Dat ligt in de zuidelijke provincie Andalusië in Spanje.

De Saaditombes zijn erg indrukwekkend. Net als het El-Badipaleis stammen de tombes uit het einde van de zestiende eeuw. De graven waren verloren gegaan, maar zijn gevonden in 1917 en sindsdien gerenoveerd.

De Saaditombes in Marrakech, Marokko
Een bezoekje waard

Tegenwoordig zijn de Saaditombes een grote toeristische trekpleister. In het mausoleum liggen maar liefst 4476 mensen begraven. Dit waren allemaal leden van de Saadi familie. Maar liefst 60 generaties liggen hier begraven!

Wil je niets missen in Marrakech? Dan raad ik je een reisgids aan. Ik gebruik zelf altijd de capitool reisgidsen omdat ik deze erg overzichtelijk vind.

p.p. v.a.
512,-
Ja, ik wil deze deal of bekijk andere opties

Hotel Oudaya

6,3
  • 8 dagen
  • Logies & ontbijt
  • Incl. vlucht
  • 2 personen
  • Okt 2024

Dit hotel is te boeken via:

Mis geen enkele vakantiedeal!

Schrijf je nu in voor exclusieve aanbiedingen en last minute verrassingen