Romantische Rijncruise in kerstsfeer met volpension

bovenaanzicht kerstmarkt keulen duitsland

Dé perfecte manier om optimaal te genieten van de kerstsfeer? Een super goedkoper cruise over de Rijn maken en iedere dag een andere kerstmarkt bezoeken! We hebben een absolute topaanbieding voor je gevonden: 7 dagen varen over de Rijn inclusief All Inclusive Light voor slechts 369 euro!

Cruiseprogramma:

Met het luxe 5 sterren schip MS William Shakespeare vaar je over de Rijn. Je stapt ‘s avonds 16 december op in Nijmegen. Vervolgens zet het schip koers richting Keulen, waar je de volgende dag aankomt. Je hebt de hele dag de tijd om Keulen te verkennen en te genieten van de prachtige kerstmarkt hier. Keulen heeft een van de mooiste kerstmarkten van Duitsland met prachtige kraampjes waar je eten, drinken of leuke spulletjes kunt kopen.

Verlichte kathedraal en kerstmarkt in Keulen, Duitsland

Op de derde dag van je cruise bezoek je Rüdesheim dat een schitterende middeleeuws centrum heeft. Tussen de vakwerkhuizen vind je een leuke kerstmarkt met maar liefst 125 kraampjes. Ook fijn: het schip vertrekt pas ’s avonds om 23.00 uur dus je kunt genieten van de mooie lampjes waarmee de stad versierd is.

Op de ochtend van de derde dag kom je aan in Mannheim en na een paar uur gaat de boot verder naar sfeervol Spiers. Je kunt de hele middag en ’s avonds deze sfeervolle stad en de kerstmarkt verkennen. Om 20.00 uur vertrekt de boot naar de volgende bestemming.

Kerstmarkt van Straatsburg in Frankrijk

Op de vijfde dag van je rijncruise komt je aan in mijn favoriete kerstmarkt-stad: Straatsburg! Straatsburg ligt in het noordoosten van Frankrijk, vlakbij de grens met Duitsland. De stad ligt aan de rivier de Rijn (logisch, anders kon je er natuurlijk niet per boot komen) en staat bekend om de vele vakwerkhuizen. Bovendien heeft Straatsburg tal van kleine straatjes waar je doorheen wandelt naar de kerstmarkt. Geniet van de heerlijkheden die in de diverse stalletjes worden verkocht of koop handgemaakte kerstdecoratie.

’s Nachts zet het schip koers naar Koblenz waar je aan het begin van de middag aankomt. ’s Ochtends geniet je (zoals iedere ochtend) van een uitgebreid ontbijtbuffet en kun je op het dek genieten van het prachtige uitzicht en het zicht op de dorpjes en stadjes die langs de rivier liggen. Vervolgens heb je de hele dag de tijd om Koblenz en de kerstmarkt te verkennen.

Op dag 7 kom je ’s ochtends aan in Düsseldorf. Met een luxe touringcar wordt je naar het opstappunt in Nijmegen gebracht en is je reis helaas ten einde gekomen. Je kunt terugkijken op een heerlijke vakantie!

Schip MS William Shakespeare

Cruiseschip MS William Shakespeare

Je verblijft aan boord van 5 sterren schip MS William Shakespeare. Dit luxe cruiseschip is van alle gemakken voorzien om jouw verblijf tot een topvakantie te maken. Zo vind je er een sauna, jacuzzi op het bovendek, bibliotheek, winkeltje, kapper en wifi. Bovendien is er iedere dag entertainment en muziek aan boord. Slecht ter been? Er zijn liften aanwezig op het schip.

Bovendek met whirlpool van Cruiseschip MS William Shakespeare

Verzorging

Je verblijft op basis van volpension maar er is zoveel inbegrepen dat je beter kunt spreken van All Inclusive Light. Inbegrepen is onder andere:

  • Vroeg ontbijt
  • Ontbijtbuffet
  • Lynch
  • Diner
  • High Tea
  • Late snacks
  • 24 uur per dag gratis koffie en thee
  • Welkomst- en afscheidsreceptie met de kapitein, inclusief een drankje
  • Kraanwater

Hut

Slaapkamer van hut op Cruiseschip MS William Shakespeare

Je hebt keuze uit diverse hutten. De goedkoopste hut is de 2-persoons hut op het benedendek. Deze is ongeveer 14 vierkante meter groot en beschikt over onder andere een raam, fijne bedden, televisie, bureau met stoel en een badkamer met douche en toilet.

Mis geen enkele vakantiedeal!

Schrijf je nu in voor exclusieve aanbiedingen en last minute verrassingen