In juli 8 dagen los op Kos voor maar 129 euro

Restaurant op Kos, Griekenland

Wil je supergoedkoop op vakantie in juli? Dan kun je kiezen voor een heerlijke vakantie in een appartement op het Griekse eiland Kos.

Deze reis is eigenlijk een verrassingsreis, want je krijgt pas op het vliegveld in Kos te horen in welk 3 sterren appartement je verblijft. Spannend he? Leuk om niet van tevoren precies te weten waar je terecht komt!

Je vliegt op dinsdag 5 juli van Amsterdam Schiphol naar Kos en je vliegt op 12 juli weer terug. Je kunt er voor een kleine meerprijs ook voor kiezen om langer vakantie te vieren.

De reis is inclusief vluchten, 3 sterren appartement en een transfer van en naar je appartement.

Fietseiland

Kos is hét fietseiland bij uitstek. Overal zie je toeristen op de fiets en er zijn genoeg fietsverhuurbedrijven te vinden, waardoor er altijd eentje bij je in de buurt is. Op Kos staat bijna altijd een lekker verkoelend windje, waardoor het fietsen zelfs op hete zomerdagen aangenaam is.

Op Kos zijn veel vlakke gebieden waar het voor iedereen fijn fietsen is. Vooral de noordkant van het eiland is vlak. Op de fiets heb je alle tijd om het eiland goed in je op te nemen en te stoppen op bezienswaardige plekjes.

Fietsen langs de kade op Kos, Griekenland

Fietsen genoeg op het eiland

Kos Stad

Een plek die je zeker niet mag overslaan tijdens je verblijf op Kos is de gelijknamige hoofdstad. De stad is al sinds het derde millennium voor Christus bewoond en ook nu vind je er nog zeer oude gebouwen. Kos stad is hartstikke leuk om een ochtendje doorheen te wandelen. Bezienswaardig is de Agora, een antieke marktplaats, het archeologisch museum en het kasteel Neratzia,

Neem ook een kijkje bij de plataan van Hippocrates. Hippocrates was een arts en hij wordt gezien als de grondlegger van de geneeskunde. Ook tegenwoordig leggen artsen nog de eed van Hippocrates af.

Volgens de legende zou Hippocrates zijn leerlingen onder de grote boom les hebben gegeven. De huidige boom is ongeveer 500 jaar oud en zou een nazaat zijn van de oorspronkelijke boom die hier 2400 jaar geleden moet hebben gestaan.

Mis geen enkele vakantiedeal!

Schrijf je nu in voor exclusieve aanbiedingen en last minute verrassingen