Hotel Steensel – aan de rand van de Brabantse Kempen

Hotel Steensel in Steensel, Noord-Brabant

Aan de rand van de Brabantse Kempen in Steensel, tussen Veldhoven en Eersel, vind je 3 sterren hotel Hotel Steensel. Het ligt in een prachtig gebied, waar je uitgebreide fiets- en wandeltochten kunt maken door zowel de bossen van de Kempen als over de Cartierheide. Maar ook een uitstapje naar lichtstad Eindhoven of België behoort tot de mogelijkheden.

8,8 op Zoover

3 sterren hotel Hotel Steensel krijgt een 8,8 op Zoover vanwege het vriendelijke en gastvrije personeel, het lekkere eten en de schone kamers.

Ligging

Hotel Steensel ligt aan de rand van het historische gebied de Brabantse Kempen. Bijzonder is dat het landschap hier vol verhalen zit. Op de Cartierheide wandel je bijvoorbeeld letterlijk in de voetsporen van Napoleon. En ooit hielden zich hier smokkelaars op in de bossen en liepen er marskramers met hun koopwaar op de rug over de zandpaden.

Hotel Steensel in Steensel, Noord-Brabant

Een aanrader zijn de mooie paden langs de ‘Acht Zaligheden’, 8 dorpjes die ten tijde van de Belgische opstand een belangrijke militaire route vormden: Reusel, Hulsel, Netersel, Wintelre, Duizel, Eersel, Steensel en Knegsel.

Ook kun je in de Kempen terecht voor diverse interessante musea. In Museum de Vier Quartieren in Eersel kom je bijvoorbeeld alles te weten over hoe het leven er vroeger uitzag in Brabant.

Zin in een dagje stad? Dan is het energieke Eindhoven beslist de moeite waard. Hier kun je uitgebreid shoppen in de binnenstad, maar ook verschillende musea bezoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Philips Museum? Ook het industriële Strijp-S is zeer de moeite waard. De eet- en drinkgelegenheden hier hebben vaak een ‘rauw’ randje.

Culinaire liefhebbers komen aan hun trekken op De Markt. Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, stroomt dit plein vol. Verder vind je in Eindhoven veel leuke restaurants op plekken waar je niet zo snel een restaurant zou verwachten. Voorbeelden daarvan zijn het restaurant in de oude marechausseekazerne en het restaurant van de bekende ontwerper Piet Hein Eek.

Verzorging

Je verblijft in Hotel Steensel op basis van logies en ontbijt. Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd in het restaurant.

Eten en drinken

Restaurant van Hotel Steensel in Steensel, Noord-Brabant

Voor lunch en diner kun je terecht in het restaurant van Hotel Steensel. Hier kun je kiezen uit een dagelijks wisselend huismenu van 3 gangen of à-la-carte-gerechten. Ook is er in het hotel een gezellige bar, waar je de dag met een drankje kunt afsluiten.

Terras van Hotel Steensel in Steensel, Noord-Brabant

In de zomermaanden kun je genieten van een hapje of een drankje op het sfeervolle terras.

Faciliteiten

Je kunt gratis je auto parkeren bij het hotel. Verder heeft het hotel een afgesloten fietsenstalling en kun je er fietsen huren.

Hotelkamer

Je hotelkamer is netjes en comfortabel ingericht en voorzien van een televisie, een telefoon en een badkamer met douche en toilet. Helaas zijn er geen kamers voor mindervaliden.

Mis geen enkele vakantiedeal!

Schrijf je nu in voor exclusieve aanbiedingen en last minute verrassingen