Enjoy Hotel Berlin City Messe

Enjoy Hotel Berlin City Messe in Berlijn, Duitsland

Ga op stedentrip naar Berlijn en verblijf in 3 sterren Enjoy Hotel Berlin City Messe! Je verblijft hier in de periode voor kerst en kunt dus genieten van een stad die helemaal is versierd met mooie lichtjes, kerstbomen én de befaamde kerstmarkten!

Kerststalletje op de kerstmarkt van Munster in Duitsland

Enjoy Hotel Berlin City Messe: 7,9 op Zoover

Je verblijft in 3 sterren Enjoy Hotel Berlin City Messe in Berlijn. Dit hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 7,9.

Ligging Enjoy Hotel Berlin City Messe

Brandenburger Tor kerst in Berlijn, Duitsland

Enjoy Hotel Berlin City Messe ligt in de groene wijk Wilmersdorf in Berlijn. Vlakbij het hotel vind je een metrostation waarmee je in een mum van tijd bij alle bezienswaardigheden van Berlijn bent. Je verblijf in de periode voor kerst in Berlijn (een andere periode kan natuurlijk ook) zodat je optimaal kunt genieten van de prachtige kerstmarkt!

Berlijn is een hartstikke hippe stad waar veel te zien en te doen is. De stad heeft 3,5 miljoen inwoners en daarmee is het ook de één na grootste stad van de Europese Unie. Als het Verenigd Koninkrijk straks uit de EU is, is het zelfs de grootste stad! 😀

Berlijn ligt bezaaid met bezienswaardigheden. Je kunt de volle 5 dagen volstoppen met rondrennen door de stad en dan nog heb je niet alles gezien. Gelukkig kun je er voor een kleine toeslag ook voor kiezen om bijvoorbeeld een week te blijven.

Televisietoren op het Alexanderplatz in Berlijn, Duitsland
Eén van de iconen van Berlijn op het Alexanderplatz

Potsdam

Vanuit Berlijn is het maar een klein stukje naar Potsdam. In ongeveer 20 minuten reis je met het openbaar vervoer vanuit het centrum naar deze prachtige plaats.

Potsdam werd al gesticht in de 10e eeuw. Lang was het gewoon een klein dorpje, totdat het in de 17e eeuw door keurvorst Frederik Willem werd uitgekozen als zijn nieuwe zomerresidentie en hij bouwde hier een kasteel.

Potsdam, Berlijn
In de zomer is het nog mooier in Postdam, Berlijn

Frederik Willem I liet Nederlandse bouwvakkers een wijk in Hollandse stijl bouwen en noemde het, heel toepasselijk, de Hollandse wijk. De wijk bestaat nog steeds en wordt jaarlijks door veel toeristen bezocht.

Huizen in de Hollandse wijk in Postdam, Berlijn, Duitsland
Doe alsof je thuis bent

In de tijd van Frederik de Grote werden hier vele grote paleizen en monumenten gebouwd. Door al deze paleizen is Potsdam een prachtige plek en zeker het bezichtigen waard!

Verzorging

Ontbijt in Enjoy Hotel Berlin City Messe in Berlijn, Duitsland

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar zodat je de dag goed kunt beginnen!

Faciliteiten

Lounge van  Enjoy Hotel Berlin City Messe in Berlijn, Duitsland

Het hotel beschikt over gratis wifi in het gehele hotel, een receptie, gratis kluisjes bij de receptie, een terras en een lounge.

Hotelkamer

Hotelkamer van Enjoy Hotel Berlin City Messe in Berlijn, Duitsland

Enjoy Hotel Berlin City Messe beschikt over kamers mét en zonder sanitair. Voor 176 euro per persoon verblijf je in een kamer met sanitair. Vind je het niet erg om een douche te delen? Dan betaal je 16 euro per persoon minder, op basis van twee personen. Als je wel een eigen badkamer wilt moet je niet vergeten om de comfort kamer aan te klikken.

Je hotelkamer is netjes en verzorgd ingericht. Bij de comfort kamers heb je een eigen badkamer op de hotelkamer met douche en toilet.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Enjoy Hotel Berlin City Messe

7,9

Mis geen enkele vakantiedeal!

Schrijf je nu in voor exclusieve aanbiedingen en last minute verrassingen