Voor 139 euro een vlucht én hotel in Barcelona

Park Guell in Barcelona, Spanje

We hebben weer een mooie aanbieding voor je: vlieg naar Barcelona en verblijf daar in een gunstig gelegen hotel vanaf 139 euro.

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol, Rotterdam of Eindhoven naar Luchthaven Barcelona El Prat. In Barcelona verblijf je in 3 sterren hotel Evenia Rocafort dat centraal in de stad ligt. Op 300 meter afstand vind je een metrostation. Met de metro ben je vervolgens in twee haltes bij de wereldberoemde Ramblas!

Wat ga je allemaal doen in Barcelona?

Barcelona is een prachtige stad met vele bezienswaardigheden. De stad is wereldberoemd door de bouwwerken van Antoni Gaudí, die je overal tegenkomt.

Gaudí bekendste project is de Sagrada Familia dat heilige familie betekent. Sinds 1882 wordt al aan deze kerk gebouwd en de bouw is volledig afhankelijk van giften van mensen die de kerk bezoeken. Na al die jaren werken is er eindelijk een vermoedelijke opleveringsdatum: in 2026 zou de bouw eindelijk klaar moeten zijn.

Sagrada Familia in Barcelona, Spanje

Zal dit bijzondere bouwwerk ooit nog af zijn?

Park Guëll

Een ander prachtig project van Gaudí, dat je zeker niet mag missen, is Park Guëll. Park Guëll is een park van 15 hectare in het noordoosten van de stad, ontworpen door Gaudï in 1900. Het idee was om van dit park een soort tuindorp te maken, maar was dat geen succes: er werden maar twee woningen gebouwd waarvan Gaudí in een trok. De andere werd verkocht. Inmiddels staat het bijzondere park op de werelderfgoedlijst van Unesco.

Tapas

In Barcelona kun je genieten van heerlijke tapas. Trek dan elke dag ook genoeg tijd uit om te eten want er zoveel te proeven! De kleine hapjes zijn vaak een lust voor het oog en een genot voor de maag. Natuurlijk spoel je het weg met een lekkere Spaanse wijn 😀

Strand

Als je het slenteren door de stad even zat bent (ik kan het me bijna niet voorstellen met zoveel mooie bezienswaardigheden!) of als je maag vol en zwaar is van al het heerlijke eten, kun je lekker naar het strand. Barcelona ligt aan zee dus een strand is nooit ver weg. Geniet van het heerlijke Mediterrane klimaat!


Warning: Undefined variable $offer_price_type in /home/vikingbe/domains/vakantieviking.be/public_html/wp-content/themes/varmt/single.php on line 457

Dit verblijf is te boeken via:

Mis geen enkele vakantiedeal!

Schrijf je nu in voor exclusieve aanbiedingen en last minute verrassingen